Workshop door Marjolein Verburg (Wishful Singing)

Corona gooide al een paar keer roet in het eten, maar nu was het eindelijk zover: een koorworkshop door Marjolein Verburg van Wishful Singing (www.wishfulsinging.nl.) Een uitdagende en inspirerende middag waar we veel van hebben opgestoken. Voor herhaling vatbaar!

Capella repeteert weer!

En toen was er eindelijk groen licht. Opeens was samen zingen weer mogelijk, en het mooiste is dat we niet hoeven op te splitsen in kleinere groepen. Dankzij de gastvrije Petruskerk kunnen we voorlopig gebruik maken van de kerkruimte, waardoor zingen op een veilige afstand van elkaar mogelijk is. Gewapend met handgel en splinternieuwe potloden was het genieten op 6 juli. Om de verloren tijd een beetje goed te maken hebben we de zomervakantie ingekort tot drie weken in augustus.

Capella in tijden van Corona

Tijdens de lockdown was elkaar ontmoeten niet mogelijk, en zingen al helemaal niet. In juni kon dat voor het eerst weer. Op veilige afstand van elkaar, in de buitenlucht, konden we bijpraten over de afgelopen periode.

2021: Ons 25-Jarig jubileum!

In 2021 bestaat Capella Vocale 25 jaar, en dat verdient een aantal bijzondere activiteiten. Zowel onze luisteraars als (project)zangers willen we mee laten genieten. Meer weten? Klik hier.

Voorjaarsconcert 2020 afgelast vanwege Corona

13-mrt, 2020 - Vanwege de coronacrisis is het concert op 19 april afgelast. Ook de optredens tijdens de Leidse Hofjesconcerten (in juni) en de Open Monumentendagen (in september) gaan helaas niet door. Capella Vocale gaat intussen wèl door, onder andere met online repetities. We werken aan een bijzonder kerstprogramma, dat we op 13 december 2020 hopen uit te voeren.