MEEZINGEN?

Zingen bij Capella is mooie muziek maken, beter leren zingen en luisteren, samen plezier hebben en voldoening krijgen van prachtige optredens. Van leden wordt verwacht dat zij muziek kunnen lezen, over koorervaring beschikken en de mogelijkheid hebben om thuis de muziek in te studeren. Voor nieuwe leden geldt, dat binnen een periode van 2 maanden en na het afleggen van een stemtest wederzijds wordt bekeken of een definitief lidmaatschap mogelijk is.


VACATURES

Zin om mee te zingen? We leren je graag kennen. Op dit moment zijn er vacatures voor tenoren. Ben je tenor en wil je kijken of het iets voor je is? Neem dan contact op met de secretaris en doe mee met een repetitie. Wil je meezingen als sopraan, alt of bas dan plaatsen we je graag op de wachtlijst.

Vanaf 2022 hebben we ruimte voor projectleden vanwege ons 25-jarig bestaan, kijk hier.Masterclass, onder leiding van Peter Dijkstra (dirigent Nederlands Kamerkoor)
Koorschool Delft, 2018

RepetiTIES & Contributie

Capella Vocale repeteert elke maandag van
20.15 tot 22.15 uur in de zijzaal van de Sint-Petruskerk, Lammenschansweg 40a te Leiden. Daarnaast zijn er meerdere repetitiedagen per jaar.


De contributie bedraagt 265 €/jaar.